Privacy Policy

Noi colectăm informații atunci când te înregistrezi pe site-ul nostru, te loghezi, faci o achiziție, te înscrii la un Newsletter, și/sau atunci când te deconectezi. Informațiile colectate includ numele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

Center IT SRL, prin intermediul platformei online www.centerithost.ro, și-a luat angajamentul sa iți respecte viata privata. Luam în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Utilizarea de informații

  • Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:
  • Personaliza experiența ta și pentru a răspunde nevoilor individuale
  • Furniza conținut publicitar personalizat
  • Îmbunătăți site-ul nostru
  • Îmbunătăți serviciul clienți și nevoile de asistență
  • Contacta prin e-mail

Sa iți furnizam sugestii de produse E-Commerce de confidențialitate

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a-ți oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile menționate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv împuterniciți conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii noștri de servicii pentru hosting, platforma și servicii de întreținere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor și SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.

Acești furnizori de servicii prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația europeana privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor. Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toți clienții noștri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrările vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics și Hotjar.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit, de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT, în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți in general.

Analiza este utilizata și pentru dezvoltarea și îmbunatățirea permanenta a fluxului logistic de mărfuri, prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilii, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedam terților datele tale în scopuri de marketing în afara companiei Center IT SRL

Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Noi folosim criptarea de stat-of-the-art pentru a proteja informațiile sensibile transmise online. VpnMentor protejează, de asemenea, informațiile offline. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

Folosim cookie-uri?

Da. Cookie-urile îmbunătățesc accesul la site-ul nostru și identifică vizitarea repetată. Mai mult decât atât, cookie-urile noastre sporesc experiența unui utilizator prin urmărirea și direcționarea în funcție de interesele lui/ei. Această utilizare de cookie-uri, cu toate acestea, nu este în nici un fel legată de orice informație personală de identificare de pe site-ul nostru.

Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la comanda, știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Datorita posibilelor modificări ale legislației, o modificare a acestor notificări privind protecția datelor poate deveni necesara. In acest caz, te vom informa despre astfel de modificări. In măsura în care modificările afectează o prelucrare care se bazează pe consimțământul tău, iți vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Cu toate acestea, poți decide să nu permiți utilizarea Cookie-urilor, de sesiune sau persistente, utilizând setările din browser-ul tău:

Google Chrome

Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Setări” apoi „Arată setări avansate”.
Localizează titlul „Protecția datelor” și selectează „Setări de conținut”
Acum selectează „Permiteți setarea datelor locale”
Safari pe OX X

Click pe „Safari” în partea de sus a ferestrei browser-ului și selectează opțiunea „Preferințe”
Click pe „Protecția datelor”
Selectează „Permiteți de la site-urile web pe care le vizitez”
Mozilla Firefox

Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Opțiuni”
Apoi selectează pictograma „Protecția datelor”
Click pe „Cookie-uri”, apoi selectează „permiteți site-urilor să seteze cookie-uri” 
Microsoft Edge

Click pe pictograma „Setări” (care arată ca o roată dințată) situată în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului și selectează „Opțiuni internet”, apoi click pe butonul „Protecția datelor”
Asigură-te că nivelul de Protecție a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile în browser-ul tău.
Setarea protecției mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.
Utilizăm Google AdSense Publicitate pe site-ul nostru.

Google, ca furnizor terță parte, utilizează cookie-urile pe site. Google utilizează cookie-ul DART. Utilizatorii pot renunța la utilizarea politicii de confidențialitate privind reclamele și rețeaua de conținut Google.

Am implementat următoarele:

• Remarketingul cu Google AdSense
• Raportarea afișărilor în Rețeaua de display Google
• Raportarea demografică și a intereselor

Veți fi anunțat (ă) de orice modificări. Modificări ale politicii de confidențialitate:
• În pagina noastră privind politica de confidențialitate

Vă puteți schimba informațiile personale:
• Trimiteți-ne prin e-mail
• Conectați-vă la contul dvs.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică, nu ezitați să ne contactați.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

POLITICA DE COLECTARE SI PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.     Introducere si informatii generale

S.C. CENTER IT S.R.L este operatorul acestui site. Pentru a ne contacta, va rugam sa folositi informatiile oferite în pagina de Contact.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. CENTER IT S.R.L - are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. 

2.     Prelucrarea datelor pe site

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt prelucrate in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Au fost luate masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru protejarea site-ului www.centerithost.ro impotriva riscurilor care deriva din prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Avem obligatia de a pastra datele in conformitate cu prevederile legale menționate (Legea nr. 677/2001 si a Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Aceste date sunt necesare pentru a ne putea îndeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

2.1       Datele personale colectate:

    a.    Persoane fizice:  Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, consimtamant privind primirea de buletine informative din partea centerithost.ro(newsletter, sms).

    b.    Persoane juridice  (în cazul comenzilor efectuate pe persoană juridica): Denumire persoana juridica, atributul fiscal, codul unic de inregistrare, Numar de inregistrare Registrul Comertului, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul), consimtamant privind primirea de buletine informative din partea centerithost.ro (newsletter, sms).

Atentie! S.C. CENTER IT S.R.L - nu colecteaza date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016.

Nu colectam informatii cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viata sau orientarea sexuala 

2.2       Scopul colectarii datelor este:

 - Receptionarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice    

 - Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice   

 - Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice   

 - Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul    

 - Procesarea retururilor    

 - Solutionarea reclamatiilor    

 - Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor    

 - Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate    

 - Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)    

2.3       Unde se colecteaza datele?

Datele personale ale Utilizatorilor sunt stocate in baza de date a centerithost.ro.

2.4        Procedeul de colectare a datelor:

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a technical-it.ro  si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus. 

2.5       Perioada de stocare a datelor

S.C. CENTER IT S.R.L - are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele Utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 60 de luni de la data la ultima interactiune cu  S.C. CENTER IT S.R.L