Despre Noi

De ce Gazduire Web de la noi?

Pentru că suntem pasionaţi de ceea ce facem, suntem profesionişti, activi şi mereu aproape de clienţii noştri. Oferim servicii de găzduire site şi servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv şi optim pentru performanţă.

Conturile predefinite de hosting sunt perfecte atât pentru cei care dețin deja un site și își construiesc prezența online, cât și pentru companiile mari care au nevoie de toate facilitățile Center IT. Administrarea conturilor de hosting se realizează online, prin intermediul panoului de control al clientului. Suportul tehnic este asigurat de către specialiștii noștri pentru toate pachetele de hosting.

  • Pentru domeniile cumparate de la noi iti oferim simplu si rapid instrumentele de administrare necesare.
  • Nu restrictionam si nu conditionam in nici un fel folosinta unui domeniu cumparat de la noi.
  • Clientii nostri au la dispozitie un cont avansat de administrare a pachetelor si domeniilor, facturilor, platilor si tichetelor de suport.
  • Fara taxe ascunse si fara costuri de activare.

Una din principalele caracteristici ale companiei noastre este reprezentată de spiritul de inovație și ingeniozitatea ce ne caracterizează munca. Surclasarea concurenței și anticiparea necesităților clienților prin reacții prompte, împreună cu responsabilitatea si stilul nostru de lucru; toate acestea conduc la dezvoltarea armonioasă pe termen lung a parteneriatelor centeritweb.ro .

În cadrul echipei centeritweb.ro punem clientul pe primul plan, sporind satisfacția și încrederea în serviciile noastre prin pachetele complete oferite și atenția la detalii, astfel răspunzând prompt la nevoile nerostite ale clientului. O echipă experimentată este întotdeauna la dispoziția clientului.

Promisiune

Să oferim clienților noștri posibilitatea de a se bucura pe deplin de beneficiile oferite de mediul online chiar dacă nu sunt familiarizați cu domeniul.

Ne propunem să facem lumea virtuală accesibilă pentru cât mai mulți utilizatori. Folosind tehnologiile cele mai eficiente să ajutăm la transformarea mediului online într-un spațiu ergonomic și productiv.

Cum am evoluat?

Totuși, suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu e suficient. Performanța serverelor poate fi îmbunătățită semnificativ prin implementarea de diverse configurații. Tocmai din acest motiv, testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune rezultate. Am recrutat cei mai talentaţi şi pasionaţi profesionişti, pentru a le oferi posibilitatea să crească într-o companie dinamică şi orientată spre servicii premium și ultimele inovaţii în domeniu.

Tot ce ai nevoie!

Center IT HOST s-a născut din pasiune și din dorința de a comunica și de a evolua în permanență. Fie că este vorba de un serviciu de găzduire personal sau corporate dar şi alte servicii dedicate, avem capacitate, experienţă şi flexibilitate pentru a oferi soluţii online perfect adaptate nevoilor fiecăruia.