0,00€
Lunar
FreeSSL (RapidSSL 30-Day Trial)


Acest certificat de încercare protejează un site web timp de treizeci de zile. După treizeci de zile, puteți trece la un RapidSSL complet sau puteți explora unele dintre soluțiile premium pentru o valoare mai mare.
0,95€
Lunar
RapidSSL Certificate


Un certificat standard, dar popular, Domain Validated (DV), datorită costului redus și a procesului de emitere rapidă. Cu o recunoaștere a browserului de 99% și capacitatea sa de criptare de 256 de biți, este o soluție ideală pentru protejarea unui singur site de nivel entry-level.
0,75€
Lunar
Comodo PositiveSSL (DV)


Pentru o soluție rapidă de securitate a site-ului, certificatul Comodo Positive SSL este răspunsul pentru dvs. Acest certificat de domeniu validat (DV) oferă criptare standard în industrie la un preț incredibil. În plus, acest certificat vine în sprijinul mărcii Comodo, unul dintre cele mai de încredere nume din domeniul securității pe internet.
1,25€
Lunar
Essential SSL Certificate (DV)


Acesta este un certificat rapid și eficient care vă va asigura tranzacțiile cu clienții. Caracteristica principală a certificatului este viteza de emitere, este ideală pentru site-urile de comerț electronic foarte ușoare.
10,38€
Lunar
RapidSSL Wildcard Certificate


RapidSSL® este un furnizor important de certificate SSL rapide și ușoare.Certificatul SSL Wildcard securizeaza un domeniu si un numar nelimitat de subdomenii ale acelui domeniu. De exemplu securizezi www.exemplu.ro, blog.exemplu.ro sau shop.exemplu.ro cu acelasi certificat. Certificatul SSL wildcard RapidSSL este o soluție ideală pentru site-urile web entry-level.
12,42€
Lunar
Comodo EV SSL


Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă in acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute. Certificatele EV SSL oferă cel mai puternic nivel de criptare și permit companiei din spatele unui website să-și prezinte propria identitate verificată vizitatorilor.
5,04€
Lunar
GeoTrust QuickSSL Premium


Cea mai convenabilă și eficientă soluție care acoperă un nume de domeniu complet (www sau non www). Aceste certificate sunt validate pe domenii și pot fi emise în câteva minute. Acest certificat oferă un sigiliu dinamic al site-ului și licențierea serverului nelimitat.
6,19€
Lunar
GeoTrust True BusinessID


GeoTrust True BusinessID este unul dintre cele mai căutate certificate SSL din industrie. Acest lucru se datorează faptului că oferă criptare de top, numeroși indicatori de încredere și un sigiliu pe site recunoscut pe scară largă, toate la un preț favorabil bugetului.
2,52€
Lunar
Thawte SSL123


Thawte este unul dintre cele mai respectate nume din industria SSL. Acest certificat validat de domeniu oferă o combinație de încredere, siguranță și viteză. Acesta poate fi emis în câteva minute și oferă un sigiliu dinamic care poate fi vizualizat pe site-ul dvs.
8,07€
Lunar
PositiveSSL EV


Cel mai înalt certificat SSL de securitate disponibil, certificatul PositiveSSL EV (validare extinsă) folosește metode de autentificare dovedite și de încredere pentru a oferi cea mai bună asigurare posibilă a legitimității unui site web. Prezența unui certificat EV SSL declanșează indicatori de încredere vizibili în toate browserele populare.

Powered by WHMCompleteSolution