Duminică, Septembrie 1, 2019

cPanel a anuntat de curand noua politica de preturi in ceea ce priveste licentele de cPanel/WHM. Preturile cPanel o sa fie modificate incepand cu data de 01.09.2019, incluzand mai multe niveluri de facturare. Mai multe detalii despre noile preturi cu explicatii detaliate gasiti pe site-ul cPanel.

Incepand cu data de 01.09.2019, noile preturi practicate de catre noi o sa fie afisate pe site-ul centerithost.ro intr-o pagina noua. Dorim doar sa va asiguram ca facem eforturi zilnice sa mentinem o rata cat mai scazuta a preturilor si sa venim cu o politica de preturi care va ajuta sa va dezvoltati afacerile in mediul online fara nici o retinere.  

Noua politica de preturi se aplica doar clientilor detinatori de servere VPS, servere dedicate si pachete de reseller cu un numar ridicat de conturi cPanel.  Am introdus in pachetele de baza un numar de conturi cPanel rezonabil oferind, in acelasi timp, posibilitatea, atat la plasarea comenzii cat si ulterior, de a fi achizitionate conturi cPanel suplimentare. 

 « înapoi